Henriette Understrup Pinholt

Professionel sparring...

Jeg havde i et stykke tid ledt efter en revisor som ville til at tage et startup firma som mit seriøst og evne at indgå med professionel sparring som en naturlig del af revisorydelsen. Så fandt jeg Lysehøj. Jeg er meget tilfreds med deres høje serviceniveau og rimelige pris for et startup.

Henriette Understrup PinholtUNDERSTRUP MANAGEMENT IVS
Dennis Andersen

Så man rent faktisk forstår hvad det handler om...

Kan uden videre klart anbefale Christian Lysehøj som revisor.
Dygtig til at guide og hjælpe en så man rent faktisk forstår hvad det handler om.
Super god betjening og ligeså god behandling.

Dennis AndersenIsoleringselskabet ApS
Steen Weidich

Stor menneskelig forståelse...

Gen-Bixen har valgt at bruge Revisorfirmaet Lysehøj ApS v. Christian Lysehøj. Da det i den grad lever op til vores forventninger både som revision og rådgivning. De levere god og venlig kundeservice der altid er parat til at hjælpe med dels med regnskab. Og de spørgsmål vi stiller, det gør så at vi føler os rigtigt godt tilpas og med stor tryghed. Vi har så hermed en ansvarsbevidst samarbejdspartner med stor menneskelig forståelse.
Som vi varmt vil anbefale til alle store som små virksomheder med et UG

Steen WeidichGen-Bixen
Anders & Charlotte Fosvald

Han giver os tryghed...

Christian har for os være det helt rigtig valg, da vi sprang ud i at blive vandrerhjem forpagter, en branche som vi intet kendte til i forvejen. Han er en god sparringspartner, god til at forklare. Han giver os tryghed og ro så vi kan få opfyldt vores visioner og mål.

Anders & Charlotte FosvaldDanhostel Fredensborg Vandrerhjem
Johan Møller

Hurtigt og yderst professionelt...

Virksomheden stod og manglede en revisor akut. Lyshøj revision løste revisionsopgaven hurtigt og yderst professionelt.” Jeg kan på det varmeste anbefale Lyshøj Revision.

Johan MøllerOP Aps
Svend Høgh

Rette partner for mig...

Som udøvende billedkunstner har jeg mange regnskabsmæssige problemstillinger – fra afskrivninger på bil og bogføring af mange rejsebilag til diskussioner om budget og skatteansættelser. Lysehøj viste sig at være den rette partner for mig, da jeg oprettede et nyt firma. Hurtig, kompetent og i stand til være sparringspartner er kvaliteter jeg sætter pris på hos Lysehøj Revision.

Svend HøghArt By Høgh
Henrik Overgaard

Tæt på mig og min virksomhed...

Christian er nede på jorden, tæt på mig og min virksomhed. Han tager sig tid til at forklare tingene simpelt, så selv en usikker første gangs selvstændig føler sig tryg. Han står også til rådighed ved spørgsmål undervejs i løbet af året, og det er dejligt at have en livline.

Henrik OvergaardSprogtips
Peter Henrik Øgaard Madsen

Fulde tilfredshed...

 Efter grundigt indledende møde har revisorfirmaet Lysehøj udført bogføring for min virksomhed til min fulde tilfredshed.

Peter Henrik Øgaard MadsenPM Translation
Rasmus

God til at forklare...

Super glad og venlig, det er det første man møder når man kommer indenfor hos Christian. Han er super god til at forklarer skat og moms regler simpelt og jeg vil varmt anbefale alle at bruge Christian som deres revisor

RasmusProvitacius
Hans Stilling Hansen

Hjælp og vejledning...

 Som nystartet har jeg været meget glad og tilfreds med den hjælp og vejledning jeg har fået hos Revisionsfirmaet Lysehøj. Kan klart anbebefales.

Hans Stilling HansenStilling Sport ApS
Ronny Højgaard Larsen

Inspirerende og motiverende sparringspartner...

Christian Lysehøj er meget mere end en dygtig revisor, som sikrer at der er styr på min virksomheds regnskab. Med Christian som revisor opleves det som om, at han er en del af virksomheden, for han er meget generøs med sin tid og følger altid hurtigt op på henvendelser og spørgsmål. Christian deler også gerne ud af sine erfaringer og er en meget inspirerende og motiverende sparringspartner i forhold til strategier og udviklingsmuligheder i min virksomhed. Hans altid gode humør og positive tilgang til opgaverne, gør vores samarbejde til en stor fornøjelse og jeg vil på det varmeste anbefale Christian Lysehøj som revisor.

Ronny Højgaard LarsenIndehaver af Pædagogisk Praksis